×

Evelina Galli – teknikexpert känd från TV

EXPERT1

Evelina Galli – teknikexpert känd från TV

De flesta förknippar nog Evelina Galli med hennes återkommande inslag om teknik på TV4.

Enligt ratsit är Evelina Galli bosatt på Maria Skolgata på Södermalm i Stockholm. Maria Skolgata ligger alldeles i närheten av Zinkensdamm. Till vardags är Evelina Galli redaktör och prylexpert hos M3 nätverket, där hon håller koll på den senaste tekniken och trenderna i prylvärlden.

Snabba fakta om Evelina Galli

Vem?Evelina Galli är känd som teknikexpert i Nyhetsmorgon på TV4
Var?Evelina Galli bor på söder i Stockholm
Ålder?Evelina Galli är född 1995
Familj?Vi hittar inga uppgifter på Evelina Gallis familj, vem hennes mamma eller eventuella syskon är

Evelina Gallis familj och bakgrund

Tvärtemot vad många tror, så är Evelina Galli inte släkt med skådespelerskan Claudia Galli. Claudia Galli är däremot släkt med Josephine Bornebusch. Vem som är Evelina Gallis föräldrar vet vi inte. Därav har vi inte heller namnet på Evelina Gallis pappa.

Eftersom Evelina Galli och Claudia Galli inte är syskon, så har de inte heller samma föräldrar.

Vad vi vet heter Evelina Galli inte Concha i mellannamn, hon verkar inte ha något annat mellannamn heller för den delen.

Evelina Galli har med andra ord blivit känd utan att alltför mycket om hennes privatliv och ursprung röjts. Vi hittar inte heller så mycket mer uppgifter om Evelina Galli på merinfo, faktum är att sökningen på hennes namn inte ens ger en träff. Det är med andra ord inte så lätt att hitta privata uppgifter om Evelina Galli.

Evelina Galli – auktoritet bland prylar och teknik i TV4

Trots sin förhållandevis låga ålder, har Evelina Galli redan blivit ett erkänt namn när det kommer till att recensera och skriva om teknik och prylar. Evelina Galli har förutom sin medverkan i TV4 även varit talare på bland annat Tendens Dagarna, ett forum som anordnas av Sveriges Marknadsförbund.

Evelina Galli har skrivit flera hundra artiklar på sajten M3, där hon rekommenderar allt från streamingtjänster till smarta ställ för din padda. Hon har blivit omtyckt för sina utförliga men ändå lättförståeliga artiklar.

Evelina Galli har bland annat skrivit många artiklar kring film och streaming, men skriver även uppskattade artiklar om smarta klockor och appar som gör att du kan hålla koll på sömn och hälsa. Genomgående för hennes artiklar är att hon skriver opartiskt och på ett sätt som hjälper läsaren att hänga med i den nya tekniken och förstå vad den går ut på.

Evelina Galli, boendes på Söder i Stockholm

Som nämndes inledningsvis, så har Evelina Galli sin bostad på Södermalm i Stockholm. Hennes exakta adress är Maria Skolgata 93. Fastigheten på Maria Skolgata 93 är en nybyggd fastighet med moderna lägenheter som ligger i närheten av Zinkensdamm. Huset ligger alldeles vid hörnet av Maria Skolgata och Maria Bangata, precis i anslutning till genomfartsgatan Ringvägen. 

Att bo på den här adressen är fördelaktigt ur många synvinklar. Dels behöver du knappast bil i ditt dagliga liv, eftersom kommunikationerna i närområdet är utmärkta. På bara några minuters promenadavstånd ligger Zinkensdamms tunnelbanestation med tillgång till tunnelbanans röda linje. Den röda linjen tar dig både till Slussen, T-Centralen samt Östermalmstorg. 

Med den röda linjen når du även många av Stockholms södra och norra förorter. Behöver du komma ut i västerort, kan du smidigt byta till den blå eller gröna linjen. Via gröna linjen når du även ett antal förorter i södra Stockholm.

Evelina Galli i media

Sitt stora teknikkunnande till trots, så syns inte Evelina Galli i någon stor utsträckning på sociala medier. Vi har inte kunnat slå fast att Evelina Galli har ett instagram konto. Hennes största publik når hon uppenbarligen via Nyhetsmorgon på TV4, samt via sina artiklar i M3.

Det finns några trådar på flashback som berör Evelina Gallis olika recensioner på TV4, men för övrigt är det ovanligt lite skvaller kring hennes person här, vilket tyder på att hon lyckats hålla sitt privatliv just privat.

Med tanke på sin låga ålder har Evelina Galli redan gjort sig ett namn som en mycket kunnig person inom ny teknik och i skogen av alla prylar som hela tiden dyker upp på marknaden. Kanske kommer hon en dag att fylla tomrummet efter SVTs folkkära programledare Sverker Olofsson. Oavsett kommer hon helt säkert att synas mycket mer i framtiden, både på TV4 och i andra forum.

Några prylar som Evelina Galli recenserat:

  • Webbkameror
  • Smartvågar
  • Elcyklar
  • Drönare