Stämmer dessa 7 saker in så lever du garanterat i ett bra förhållande

Kategori: Relationer
Dec 15
76,947

1. Tar ett bad tillsammans. Ju seriösare ert förhållande blir, så kommer ni säkert att ta ett bad tillsammans. Inte för att ha sex, utan för att duscha av varandra och mysa.

2. Klämmer finnar. Vi vet att du blir generad när vi nämner detta. Ibland klämmer man varandras finnar för att hjälpa ens partner. Försök inte att börja bråka för att det gör för ont bara.

3. Tittar på tv-serier tillsammans. När du eller din partner fastnat för en serie så kommer snart båda tycka om serien lika snabbt och på en vecka tittat klart flera säsonger.

4. Myser tillsammans i sömnen. 

Män säger att det gillar att ligga och mysa. Även fast det kan försvinna från din famn efter det har somnat så kommer det alltid tillbaka och myser igen.

5. Få varandra att skratta. Att få din partner att skratta är viktigt, oavsett vad din partner går igenom ska du få fram ett leende på hen. 

6. Byta om framför varandra. Även fast ni inte bor tillsammans så kommer det komma tillfällen då ni kommer byta om tillsammans, det är härligt att få lite hjälp även fast man är osäker på hur man ser ut.

7. Kudd- prat. De samtalen man ligger hela dagen i sängen och tittar på varandra medan man pratar om allt mellan himmel och jord, är det samtalen man uppskattar mest.

Loading...
Nyhetsmagasinet
Den här webbplatsen använder cookies för att anpassa annonser och analysera trafik. Läs mer